Alle samlingerGenereltSkattejagt
FAQ: Hvorfor tænder kameraet ikke på skattejagt app QR scanner?
FAQ: Hvorfor tænder kameraet ikke på skattejagt app QR scanner?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvorfor tænder kameraet ikke på skattejagt app QR scanner?

Svar:

Når der skal scannes en QR-kode, skal appen bruge kameraret på iPad'en (nr. 1).

Trin 1:

Når du starter appen op fra ny, vil den første gang, du bruger QR-funktionen, spørge om app'en må bruge kameraret.

• Du skal her trykke på Tillad / OK.

Trin 2:

Hvis kameraet ikke starter op, vil der komme en sort skærm frem som på nedenstående billede:

Trin 3:

Oplever du dette, skal du gøre følgende:

• Tryk på Indstillinger på din enhed.

• Tryk på Skattejagt (nr. 3).

• Aktiver (som vist på billedet) ved Kamera (nr. 4).