Alle samlingerEksternt SoftwareWindows - PC
FAQ: Hvordan ændrer jeg valuta på Windows?

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg valuta på Windows?

Svar:

I FlexyBook hentes der valuta fra windows region og valuta. Dette kan skabe udfordringer, når du går i kassen eller på dagsrapporten. Du kan løse det ved at ændre Format Region.

Du ændrer valuta på Windows ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Gå ind i kontrolpanel på din computer.

• Tryk på Område (Denne kan også hedde Region afhængig af din computer).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Formater i øverste venstre hjørne (nr. 1).

• Tryk på feltet under Format (nr. 2). Her skal du ændre format til Dansk.

• Hvis computeren skal køre i et engelsk format. Tryk på Flere indstillinger (nr. 3).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Valuta (nr. 4).

• Tryk på pil ned ved Valutasymbol (nr. 5) og vælg symbol på valuta.

• Afslut med OK.