Alle samlingerFlexyCRMHoldbooking
FAQ: Hvordan ændrer jeg på et holds periode?

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg på et holds periode?

Svar:

I systemet kan du forlænge, forkorte eller stoppe en oprettet periode på et eksisterende hold.

Funktionen gør, at du kan tilpasse perioden efter holdets popularitet eller aktualitet. Det kan være fordelagtigt, hvis efterspørgslen på et givent hold ændrer sig, eller hvis et hold ikke er aktuelt på et bestemt tidspunkt på året.

Du ændrer på et holds periode ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Booking opsætning, og tryk efterfølgende på Hold administration.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det hold, du gerne vil ændre perioden på (nr. 5).

• Tryk på Rediger (nr. 6).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den periode, du gerne vil ændre på (nr. 3).

• Tryk på Forlæng / forkort / stop periode (nr. 4).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

I dette eksempel vil vi forlænge perioden via dato til d. 23-01-2020.

• Tryk på Vælg dato, og tryk på pil ved (nr. 5) og vælg den ønskede dato.

• Tryk på OK for at gemme ændringen.

Holdet vil nu køre til den indtastede dato.