Alle samlingerFlexyCRMFremmødeskærm / præsentationsskærm
FAQ: Hvordan ændrer jeg opløsningen på fremmødeskærmen?

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg opløsningen på fremmødeskærmen?

Svar:

På din fremmødeskærm kan du ændre opløsningen.

Funktionen gør, at du kan få vist menuer og knapper på en optimal måde, som fremmer kundeoplevelsen, når kunderne skal betjene skærmen.

Dette kan være relevant, hvis menuer og knapper er blandet sammen eller ligger oven i hinanden på fremmødeskærmen, da dette problem ofte skyldes opløsningen på skærmen.

Info: FlexyBox' fremmødeskærm er pænest fra 1024 x 768 og op efter.

Du ændrer opløsningen på fremmødeskærmen ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Højreklikskrivebordet.

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på Skærmindstillinger (nr. 1).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned under Opløsning (nr. 2).

• Vælg 1024 x 768 eller højere. Der vil typisk stå (anbefales) efter den opløsning, som er mest optimal på skærmen.