FAQ: Hvordan ændrer jeg dato på en postering på en kundes konto ?
FAQ: Hvordan ændrer jeg dato på en postering på en kundes konto ?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan ændrer jeg dato på en postering på en kundes konto ?

Svar:

For at ændre dato på en postering skal du gøre følgende:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende kunde, som du vil ændre postering for (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Konto (nr. 2).

• Højreklikden pågældende postering (nr. 3).

• Tryk på Justér dato/kommentar (nr. 4).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kalender-ikonet (nr. 5).

• Vælg dato (nr. 6).

• Tryk på OK (nr. 7).

Du kommer nu tilbage til kontoen. Tryk på Gem og luk for at gemme ændringen.