Alle samlingerFlexyCRMHoldbooking
FAQ: Hvordan vælger jeg informering om automatisk aflysning af hold for medlemmer?
FAQ: Hvordan vælger jeg informering om automatisk aflysning af hold for medlemmer?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan vælger jeg informering om automatisk aflysning af hold for medlemmer?

Svar:

I systemet kan du vælge den type af information, som du vil sende til medlemmer ved automatisk aflysning af hold.

Du vil på den måde kunne vælge om du vil sende en SMS, en e-mail eller begge dele til medlemmer ved automatisk aflysning af hold.

Du vælger informering om automatisk aflysning af hold ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Booking systemer (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Holdbooking (nr. 2).

• Tryk på Automatisk aflysning (nr. 3).

• Tryk på pil ned ved Informering om automatisk aflysning af hold for medlemmer (nr. 4) og vælg hvordan du ønsker at informere medlemmer om automatisk aflysning.