Alle samlingerFlexyCRMHoldbooking
FAQ: Hvordan tilmelder og framelder jeg medlemmer til hold?

Spørgsmål:

Hvordan tilmelder og framelder jeg medlemmer til hold?

Svar:

I FlexyFitness er det muligt at til- og framelde medlemmer til hold direkte i holdoversigten på forsiden.

Funktionen gør det let for medarbejderne at ændre i status for medlemmer eller hold samt at få kommunikeret beskeder til medlemmer, så kundeservicen er god.

Du tilmelder eller framelder medlemmer til hold ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på FlexyFitness oppe i menulinjen.

Trin 2:

• Tryk på den aktuelle dato (nr. 1).

• Tryk på det aktuelle hold (nr. 2)

• Du kan nu vælge om du vil tilmelde, framelde eller fremmøde en given kunde til dette hold (nr. 3).

• Du kan også sende de tilmeldte medlemmer en besked via mail, SMS eller internt (nr. 4).

• Du kan slutteligt aflyse eller lave ændringer/ redigere på holdet, hvis du har rettighed til det (nr. 5).