Alle samlingerGenereltKunde- og personalekonto
FAQ: Hvordan sætter jeg anden betaler debitering op som standard?
FAQ: Hvordan sætter jeg anden betaler debitering op som standard?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sætter jeg anden betaler debitering op som standard?

Svar:

I systemet kan du sætte anden betaler debitering op som standard.

Du kan her vælge, hvorvidt salg som standard skal debiteres til kunden eller kundens firma. (Dette gælder kun kunder, der er tilknyttet et firma).

Det er derved muligt for en kundes firma også at betale for salg, der ikke har noget med et medlemskab at gøre.

Firmaet kan hertil betale for alle salg på en kunde som f.eks. sms-gebyr. Funktionen virker ved, at fremtidige salg bliver sat på firmaets konto i stedet for kunden. Det vil derved ikke påvirke salg, der allerede ligger på en konto.

Funktionen er tilgængelig fra 20.6.73 og frem.

Info: Denne indstilling kan overskrives for den enkelte kunde via kundekartoteket (se trin 3).

Du kan sætte funktionen op som standard i systemindstillinger. Det gør, at du ikke behøver at sætte det op på hver kunde.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunde (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Standard anden betaler debitering.

• Tryk på pil ned ved Standard anden betaler debitering (nr. 2). Du kan her vælge enten; Debiter altid til kunden eller Debiter altid til anden betaler.

• Tryk på OK for at gemme ændringer.

Overskriv standardindstillinger på en enkelt kunde

Trin 3:

Du har mulighed for at gå ind på en kunde for at overskrive standardindstillingen. Det gør du ved at følge disse trin:

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklik den pågældende kunde (nr. 1).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Betaling (nr. 2).

• Tryk på pil ned under Anden betaler (nr. 3).

• Du har her mulighed for at vælge mellem:
      Brug standard
      Debiter altid til kunden
      Debiter altid til anden betaler.

• Tryk på Gem og luk for at gemme ændringen.