Alle samlingerFlexyPlanFlexybox WorkForce – medarbejder app
FAQ: Hvordan laver jeg check ind og check ud i FlexyBox WorkForce app? Tidsstempling / tidsregistrering
FAQ: Hvordan laver jeg check ind og check ud i FlexyBox WorkForce app? Tidsstempling / tidsregistrering
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan laver jeg check ind og check ud i FlexyBox WorkForce app?

Svar:

I Workforce app'en kan medarbejdere lave tidsstempling / tidsregistrering.

Funktionen er tilgængelig fra version 20.5.

Du laver check ind og check ud i FlexyBox WorkForce app ved at følge disse trin:

Trin 1:

Du skal først aktivere og angive afstand for registrering. Det gør du således:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Moduler (nr. 1).

• Tryk på Tidsregistrering (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Allowed distance for time registration.

• Angiv afstand i meter for, hvor tæt en medarbejder skal være på lokationen for at kunne tilføje tidsregistrering på app'en (nr. 3).

Info: Hvis du skriver 0 vil krav om placering/lokation blive fjernet.

• Sæt flueben ved Enable time registration on WorkForce (nr. 4).

Info: Du kan i de fire følgende indstillinger tage stilling til, om det er påkrævet, at en medarbejder skal skrive en kommentar, når de laver check ind eller check ud enten for tidligt eller for sent.

• Tryk på OK, for at gemme ændringerne.

Medarbejderne kan nu lave check ind og check ud direkte i WorkForce app'en.

Trin 3:

• Hent og log ind på flexyBox WorkForce app'en.

• Tryk på Check in (nr. 1).

Trin 4:

• Angiv starttidspunkt for check ind (nr. 2).

• Tilføj evt. en kommentar (nr. 3).

• Tryk på Check in (nr. 4).

Trin 5:

'Check in'-knappen bliver nu til en 'Check out'-knap.

• For at lave Check ud skal du trykke på Check out (nr. 5).

Trin 6:

• Angiv sluttidspunkt for check ud (nr. 6).

• Tryk på Check out (nr. 7).

Medarbejderen har nu lavet check ind og check ud direkte i Flexybox WorkForce app'en.

Sådan noterer du pauser ved check out

For at notere pauser ved check-ud skal følgende rettighed været tilladt.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den pågældende gruppe (nr. 1).

• Tryk på Personalehåndtering (nr. 2).

• Tryk på pil ned ved Vagtplan (nr. 3).

• Find Ret egen tidsregistrering og vælg Tilladt (nr. 4 til nr. 6).

Medarbejder valg af gruppe

Hvis medarbejderne skal kunne ændre deres medarbejder gruppe ved checkin skal denne funktion være tilladt for brugeren.

Medarbejderen vil så ved checkin kunne vælge hvilken gruppe de ønsker at bruge - de vil kun kunne vælge mellem grupper de allerede er tilknyttet.