FAQ: Hvordan deler jeg gavekort mellem kæder?

Spørgsmål:

Hvordan deler jeg gavekort mellem kæder?

Svar:

Denne bruges, når du ønsker at dele gavekort mellem kæder. Det kan eksempelvis være gavekort mellem en tysk afdeling og en dansk afdeling.

Du deler et gavekort ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Kassesystem (nr. 1).

• Tryk på Rediger ved Gavekorts deling (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 3).

• Angiv ID på Kæden (nr. 4). Kontakt FlexyBox for at få ID.

• Angiv navn på den kæde du vil dele med (nr. 5).

• Angiv varenummer på gavekort (nr. 6).

Info: Du kan oprette flere delinger af gavekort ved at trykke på det grønne plus.

• Tryk på OK for at ændringerne.