FAQ: Hvordan begrænser jeg periode på pauser for medlemskaber?
FAQ: Hvordan begrænser jeg periode på pauser for medlemskaber?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan begrænser jeg periode på pauser for medlemskaber?

Svar:

I systemet kan du sætte en begrænsning for periode på pauser.

Det sikrer, at medlemmer ikke kan sætte deres medlemskab på pause uden en slutdato, men i stedet er nødt til at opsige medlemskabet, hvis de ikke ønsker at have det mere.

Hertil vises det også hvordan du sætter en rettighed på, som kan overskride denne begrænsning.

Funktionen er tilgængelig fra version 20.4 og frem.

Du begrænser periode på pauser ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medlemskaber (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Pause periode begrænsning.

• Angiv antal dage ved Pause periode begrænsning. (nr. 2). Det er det maksimale antal dage et medlemskab kan pauses. Det kan overstyres, hvis medarbejderen har rettighed til det.

• Tryk på OK for at gemme ændringen.

Trin 3:

Du finder rettighed for overskridning af ovenstående begrænsning ved at følge disse trin:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg hvilken gruppe du vil lave rettigheden på (nr. 3).

• Tryk på Kunder (nr. 4).

• Rul ned indtil du kommer til Overstyr pause begrænsninger.

• Tryk på Tilladt ud for Overstyr pause begrænsninger (nr. 5) og vælg hvad, du ønsker, der skal ske med rettigheden (nr. 6).