Alle samlingerGenereltFaktureringssystem
FAQ: Hvordan aktiverer jeg automatisk udligning af faktura?

Spørgsmål:

Hvordan aktiverer jeg automatisk udligning af faktura?

Svar:

I systemet kan du aktivere, at systemet automatisk foretager en ind- og udbetaling, når der sker ændringer på kundens konto.

Funktionen gør, at kontoens saldo bliver holdt på 0 kr. Det kan eksempelvis anvendes til at holde styr på udgiftskontoer - såsom personaleforbrug.

Et eksempel på dette er, hvis du foretager en debitering på 300 kr. på en konto, så vil systemet automatisk foretage en udligning ved at lave en indbetaling på 300 kr.

Du aktiverer automatisk udligning af faktura ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek i fanen under.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden aktuelle kunde, hvor du vil aktivere automatisk udligning af fakturaer.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Betaling (nr. 1).

• Sæt flueben ved Udlign automatisk fakturaer (nr. 2).

• Tryk på pil ned ved feltet under (nr. 3), og vælg den betalingstype, som du ønsker skal have automatisk udligning af fakturaer.

Husk! Du skal vælge en betalingstype! Ved at vælge en bestemt betalingstype, kan du bogføre udgifterne derpå.

• Tryk på Gem og luk.