Alle samlingerGenereltBetalingsservice - NETS, ePay og reepay
Hvordan afviser/annullerer jeg en transaktion i Reepay?
Hvordan afviser/annullerer jeg en transaktion i Reepay?
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du afviser/annullerer en transaktion i Reepay:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklik det pågældende medlem (nr. 1).

Trin 3:

• Tryk på Oplysninger (nr. 2)

• Tryk på ikon ved Kundenr. (nr. 3).

• Tryk på Kopier kundenøgle (nr. 4).

2 til 4.png

Trin 4:

Info: Hvis ikke du kender dine loginoplysninger, skal du kontakte Reepay/Billwerk support.

Trin 5:

• Tryk på Customer (nr. 6).

• Søg medlemmet frem ved Search (nr. 7)

OBS! Billedet er af det gamle dashboard. Du kan altid vælge det nye. Det gør du ved at trykke på New dashboard (nr. 8).

6 til 7.png

Trin 6:

• Tryk Cancel Transaktion (Nr. 9).

HUSK!
Når du har afvist/annulleret manuelt, er det vigtigt, at du går ind og regulerer kundens konto manuelt.
Enten kan du kreditere/slette salget eller regulere med en indbetaling.