Alle samlingerEksternt HardwareLæser, terminal og skærm
Hvordan udskriver jeg en Z-Total rapport på ikke-integrerede nets terminaler?
Hvordan udskriver jeg en Z-Total rapport på ikke-integrerede nets terminaler?
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du udskriver en Z-Total rapport på ikke-integrerede nets terminaler.

Z-Total rapporten viser den omsætning, som er genereret på den pågældende terminal, siden den forrige Z-Total rapport blev udskrevet.

Trin 1:

• Tryk på menu (nr. 1).

Trin 2:

• Tryk på 7 (nr. 2). Det åbner ekspedient-menuen.

7 knap.png

Trin 3:

• Tryk på 1 (nr. 3). Det åbner rapport-menuen.

1 knap.png

Trin 4:

Nedenstående billede vises kun, hvis Ekspedient ID er sat aktivt på den pågældende terminal (nr. 4).

• Indtast Ekspedient ID nr. og tryk på den grønne knap.

grøn knap.png
  • Indtast evt. Ekspedient kode og tryk på den grønne knap. Det er kun hvis ekspedient kode er sat som aktiv i terminalen.

grøn knap.png

Trin 5:

• Tryk på 3 (nr. 5) for at udskrive Z-Total rapporten.

3 knap.png