Sådan sætter du du InBody op i Flexybox-systemet
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter InBody op i Flexybox-systemet.

For den fulde opsætning af InBody skal du følge de forskellige vejledninger du finder her: Sådan sætter du en integration op til InBody

Krav for version for, at InBody kan køre optimalt:

• Local service minimum version: 23.2.41.0

Her er en videovejledning på opsætningen: Sådan sætter du du InBody op i Flexybox-systemet

Trin 1:

• Åben Flexybox-systemet.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1).

• Tryk på Selvbetjenings automater (nr. 2).

• Tryk på Rediger ved Automater (nr. 3).

Info: Fra version 23.2.157 er der sket en ændring ift. aktiviteter. Hvis du sætter en påkrævet aktivitet på, på nedenstående billede, vil den fungere som global overstyring. Det vil sige, at hvis der ikke er valgt en aktivitet på den pågældende maskine, så styrer påkrævet aktivitet, på nedenstående billede, maskinen.

1 til 3.png

Trin 3:

• Tryk på det grønne plus (nr. 4).

• Angiv Maskine identifikation (nr, 5). Det finder du på vendingboksen. Det er også noget som Flexybox tekniske afdeling kan hjælpe med at finde, så snart vendingboksen er på netværket.

• Angiv navn ved Automat navn (nr. 6). Det er det navn, som dine medlemmerne ser.

• Du kan hoppe over Produkter samt Maks pr. hylde og Hylde start (nr. 7).

• Vælg InBody ved VendingMachineType (nr. 8).

• Vælg en afdeling ved Department, hvis du gerne vil have, at InBody kun er synlig for en bestemt afdeling (nr. 9).

Info: Fra version 23.2.157 kan du sætte en påkrævet aktivitet på den pågældende maskine (nr. 11). Det gør det muligt at vælge forskellige aktiviteter til de forskellige maskiner.

4 til 10.png

Info: Fra version 23.2.157 kan du sætte en påkrævet aktivitet på den pågældende maskine (nr. 11). Det gør det muligt at vælge forskellige aktiviteter til de forskellige maskiner.