Sådan tildeler og skifter du et medlemskab på en kunde
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du tildele eller skifte et medlemskab på en eksisterende kunde.

Dette kan være relevant, da du ikke behøver at oprette eksisterende kunder på ny, hvis de ønsker at skifte medlemskab, men blot kan skifte medlemskabet på deres nuværende konto.

Denne vejledning indeholder to delvejledninger:

• Sådan tildeler du et medlemskab på en kunde

• Sådan skifter du et medlemskab på en kunde

Sådan tildeler du et medlemskab på en kunde

Trin 1:

• Tryk på Vis og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende kunde (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medlemskaber (nr. 2).

• Tryk på Nyt medlemskab (nr. 3).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den gruppe medlemskabet ligger i (nr. 4).

• Vælg det medlemskab du vil tildele kunden (nr. 5).

• Vælg startdato (og evt. slutdato) for medlemskabet (nr. 6). Dette ændres typisk, hvis kunden eksempelvis ønsker opstart pr. næste 1. i en måned.

• Vælg om kunden skal betale selv eller om en virksomhed skal betale kundens medlemskab (nr. 7).

• Vælg om du vil rette i Oprettelses gebyr og Kontingent pris ved at sætte flueben ved speciel (nr. 8).

• Vælg om du vil tilføje en Rabat (nr. 8).

• Vælg om kunden skal modtage en velkomstmail ved sætte flueben ved Send velkomst mail (nr. 9). Det indeholder typisk informationer om eksempelvis login til online holdbooking eller betingelser for brug af centeret.

Denne mail kan ændres ved at følge vejledningen: Ret mailskabelon, hvor du skal finde skabelonen: ny kontrakt.

Det er muligt at vælge, at fluebenet ved Send velkomst email skal være sat som standard ved at følge vejledningen: Send velkomst som standard

• Du har også mulighed for at printe kontrakten ved Print kontrakt (nr. 9)

• Tryk på Opret medlemskab (nr. 10).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue. Du skal nu tage stilling til, hvordan kunden skal betale for medlemskabet.

Sådan skifter du et medlemskab på en kunde

Trin 1:

• Tryk på Vis og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende kunde (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medlemskaber (nr. 2).

• Tryk på Skift medlemskab (nr. 3).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den gruppe medlemskabet ligger i (nr. 4).

• Vælg det medlemskab du vil skifte kunden til (nr. 5).

• Der bliver modregnet evt. forudbetalte kontingenter for derefter at debitere den nye postering (nr. 6).

• Tryk på Opret medlemskab (nr. 7).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Du skal nu tage stilling til, hvordan evt. skyldig beløb skal opkræves.

• Tryk på Fortsæt.