Alle samlingerFlexyCRMRykkersystem
Sådan opkræver du via Betalingsservice i rykkersystemet
Opdateret over en uge siden

I rykkersystemet kan du opkræve medlemmer via Betalingsservice.

Når du benytter funktionen, opkræver du medlemmet igen via Betalingsservice. Det kan være relevant, hvis du har lavet en aftale med medlemmet om betaling, og du samtidig vil undgå at sende rykkere til medlemmet.

Medlemmet forsvinder efterfølgende fra rykkerlisten over dårlige betalere, og du behøver herefter ikke at handle yderligere ift. medlemmet.

Sådan opkræver du via Betalingsservice i rykkersystemet

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på rykkersystemet i fanen under.

Trin 2:

• Tryk på det aktuelle medlem (nr. 1), som du vil opkræve via Betalingsservice.

Info: Ved at holde Ctrl-knappen nede imens du trykker på forskellige medlemmer, kan du tilføje flere medlemmer og opkræve via Betalingsservice ved alle de valgte medlemmer.

• Tryk på Opkræv via PBS (nr. 2).

1 og 2.jpg

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Yes for at opkræve medlemmet via Betalingsservice igen.

Medlemmet forsvinder nu fra listen; Vis alle der skal håndteres, da du har reageret på medlemmet.
Du kan se medlemmet ved at trykke på; Vis alle åbne, som du finder i højre side af fanen.

• Tryk på No for ikke at opkræve medlemmet via Betalingsservice igen.