Alle samlingerFlexyCRMDørsystem
Hvordan sætter jeg reservationskrav op for et dørsystem?
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte reservationskrav op for dit dørsystem.

Du kan i den forbindelse vælge, at en kunde kan komme ind ad døren, hvis kunden enten har et medlemskab, der giver adgang til en aktivitet, eller hvis kunden har en reservation i et bestemt tidsrum.

Det giver en større fleksibilitet for kunden, da kunden har mulighed for at komme ind ad døren ved at lave en reservation uden at kunden skal have et medlemskab.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.1 og frem.

Du sætter reservationskrav op for dit dørsystem ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Flexybox dørsystem.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på de to tandhjul (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Reservationskrav (nr. 2).

• Tryk på Påkræv reservation eller adgang til aktivitet (nr. 3).

• Tryk på Luk (nr. 4).

2 til 4.png

Trin 4:

• Tryk på Gem (nr. 5).