Alle samlingerFlexyBookBane
Sådan sætter du en pager op
Opdateret over en uge siden

Der er tre måder en pager kan blive brugt på i Flexybox systemet.

Den første måde
er den manuelle måde, hvor kunden har et pagersystem uden direkte forbindelse til Flexybox systemet. Her kan du eksempelvis have 10 brikker/pagere med et nummer på. Du tager her en pager og taster nummeret ind på en given regning. Det gør du således:

Trin 1:

• Åben regningen.

• Tryk på Tilføj Pager (nr. 1).

• Indtast det nummer pageren har (nr. 2).

• Tryk på Ok (nr. 3).

• Tryk på Gem regning (nr. 4).

1 til 4.png

Den anden måde er at følge nedenstående vejledning. Her har du en pager integreret med Flexybox systemet, hvor du tager en pager og scanner den med det hardware, som du har tilsluttet. Pageren bliver herefter automatisk koblet op på regningen. Du sætter pageren op i systemet ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Pager håndtering.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Ny enhed (nr. 1). Den nye enhed kommer nu frem i venstre kolonne.

• Angiv navn på enhed (nr. 2).

• Tryk på Tilføj ved Pager sendere (nr. 3) og vælg det rette hardware.

• Tryk på Tilføj ved Pager kaldere (nr. 4) og vælg det rette hardware.

• Tryk på Gem (nr. 5), når du har foretaget ændringer.

• Du kan altid slette enheder ved at trykke på Slet enhed (nr. 6).

Den tredje måde er at bruge en integration, hvor du kan kalde en pager. Her får kunden en pager med ned til sit bord, og så snart maden er færdig, begynder pageren at blinke. Pageren blinker, så snart du trykker på Kald pager i Flexybox systemet. Det gør du således:

Trin 1:

• Åben regning.

• Tryk på Kald pager (nr. 1).

1 - ved tredje måde.png