Hvilke rettigheder skal jeg sætte op til kassen i mit fitness center?
Hvilke rettigheder skal jeg sætte op til kassen i mit fitness center?
Opdateret over en uge siden

Du kan sætte disse rettigheder op til kassen, når du har et fitness center.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kassesystem (nr. 1).

• Tag stilling til følgende rettigheder:

• Håndter tjenerkald (nr. 2).

• Flyt til anden regning (nr. 3).

• Gå til anden regning (nr. 4).

• Ret styring (nr. 5).

• Tilføj varekommentar (nr. 6).

• Vælg nyt Bord (nr. 7).

1 og 2.png
3 til 7.png

Trin 3:

• Tryk på Booking (nr. 8).

• Tag stilling til følgende rettighed:

• Overskriv bordnummer på reservation (nr. 9).

8 og 9.png

Trin 4:

• Tryk på Generelle funktioner (nr. 10).

• Tag stilling til følgende rettighed:

• Pager håndtering (nr. 11).

10 og 11.png

Trin 5:
Når du nu går i kassen er der, ved at gøre ovenstående rettigheder tilgængelige, mulighed for at se nedenstående knapper.

• Kald pager (nr. 12).

• Tilføj Pager (nr. 13).

• Kør næste og Vælg ret (nr. 14).

• Angiv Bord Nummer (nr. 15).

• Vælg nyt Bord (nr. 16).

• Flyt til anden regning (nr. 17).

• Gå til anden regning (nr. 18).

HUSK! Hvis du vil ændre på knappernes synlighed, så skal du gå ind i de enkelte rettighedsgrupper og sørge for, at rettighederne er sat til Deaktiveret (skjul). Knapperne vil efterfølgende ikke være synlig for de enkelte rettighedsgrupper.

12 til 18.png