Alle samlingerGenereltKunde- og personalekonto
Hvordan trækker jeg en liste af medlemmer uden en betalingsaftale?
Hvordan trækker jeg en liste af medlemmer uden en betalingsaftale?
Opdateret over en uge siden

Du trækker en liste af medlemmer uden en betalingsaftale ved at følge disse trin:

Trin 1:

• For at finde alle aktive kunder, som ikke har en betalingsaftale, kan du bruge et avanceret udtræk. Du kan lave et avanceret udtræk ved at følge denne vejledning: Sådan laver du avanceret kundeudtræk

• Du kommer ind på Avanceret udtræk ved at åbne Kunde- og personale kartotek og trykke på Avanceret udtræk (nr. 1).

• Det avancerede udtræk kan se ud som vist på nedenstående billede, hvor du kan vælge skabelonen; Aktive medlemmer uden gemt kort (nr. 2). Skabelonen viser alle kunder, der ikke har et aktivt gemt kort, og som har en kontrakt, der koster mere end 0 kroner.