Sådan sætter du en integration op til MyWellness
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sætte en integration op til MyWellness.

MyWellness-integrationen gør det muligt automatisk at oprette medlemmer direkte i MyWellness.

Funktionen er tilgængelig fra version 24.2 og frem.

Info: Medlemmets stamoplysninger vil automatisk blive synkroniseret til MyWellness.

Oplysninger der synkroniseres er følgende:

• Navn, Email, Mobilnummer, Køn, Beskrivelse, Adresse og Fødselsdato.

• Medlemmets aktive medlemskaber med tidligste startdato.

• Medlemskabernes navne får sat et # foran for, at der automatisk tildeles grupper i MyWellness.

• Kundens fremmøder.

Sådan aktiverer du MyWellness

For at aktivere MyWellness-integrationen skal du først udfylde integrationsoplysningerne i Systemindstillinger.

Trin 1:

Du skal have følgende oplysninger fra MyWellness:

• Facility url

• Brugernavn

• Password

• API key

Trin 2:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyboxAdministration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 3:

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1).

• Tryk på MyWellness (nr. 2).

• Det er et krav, at du udfylder Facility url, Brugernavn, Password og API key (nr. 3). Disse oplysninger skal du have fra MyWellness.

• Tryk på OK.

Sådan aktiverer du MyWellness Single Sign On

Single Sign On gør det muligt for dig at oprette links til FlexyBox-systemet i din MyWellness app via PRO website uden at kunden skal logge ind igen.

For at aktivere Single Sign On skal du gøre følgende:

Trin 1:

Du skal have følgende oplysning fra MyWellness:

• Single Sign On token

Trin 2:

• Tryk på Hjem-ikonet (nr. 1).

• Tryk på Apps (nr. 2).

• Tryk på MyWellness (nr. 3).

• Tilføj en Single Sign On - token ved MyWellness SSO Secret (nr. 4). Denne oplysning skal du have fra MyWellness.

• Tryk på Aktivér (nr. 5).

Sådan opretter du links, der udnytter automatisk login

Hvis du ønsker at lave et link fra din MyWellness app til holdoversigten, som for eksempel:
http://profile.flexybox.com/flexyboxdemo/classes-new

så skal du sætte følgende link ind i MyWellness appen:
https://mywellness.flexybox.com/api/v1/connect?redirectUri=http://profile.flexybox.com/flexyboxdemo/classes-new

OBS: Det er vigtigt, at du samtidig sætter flueben ved Automatically authenticate contact (Single Sign on) i opsætningen på Pro website