FAQ: Hvordan stopper jeg et medlemskab indenfor opsigelsesfristen?
FAQ: Hvordan stopper jeg et medlemskab indenfor opsigelsesfristen?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan stopper jeg et medlemskab indenfor opsigelsesfristen?

Svar:

I systemet kan du stoppe et medlemskab indenfor opsigelsesfristen.

Dette gør du ved at følge disse trin:

Trin 1:

Du skal først tillade rettigheden på den pågældende gruppe (medarbejdere).

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 2:

• Tryk på den pågældende gruppe (nr. 1), som, du ønsker, skal få tilladelse til at stoppe et medlemskab indenfor opsigelsesfristen.

• Tryk på Kunder (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til medlemskaber.

• Tryk på pil ned ved Medlemskaber (nr. 3).

• Vælg hvordan gruppen skal se funktionen; Stop indenfor opsigelsessfrist (nr. 4).

Trin 3: Du kan nu stoppe et medlemskab indenfor opsigelsesfristen.

Trin 4: Du skal herefter vælge et medlemskab.

• Tryk Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

• Der åbnes et nyt vindue. Dobbeltklikdet pågældende kunde/medlem (nr. 5).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medlemskaber (nr. 6).

• Tryk på den pågældende kontrakt (nr. 7).

• Tryk på Stop kontrakt (nr. 8).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Du har nu tilladelse til at rette ved slut dato (nr. 9). I eksemplet er det 01-12-2020.

• Der kommer nu en besked, som fortæller, at du er ved at opsige et medlemskab indenfor dets opsigelsesfrist som udløber d. XX, er du sikker på, at du vil fortsætte. Tryk på Yes (nr. 10).