Alle samlingerEksternt SoftwareEksterne programmer
Sådan installerer og opretter du en fast kode til TeamViewer
Sådan installerer og opretter du en fast kode til TeamViewer
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du installerer og opretter en kode til programmet TeamViewer.

Dette er relevant, da vi i FlexyBox support anvender TeamViewer, når du ringer ind med spørgsmål. Ved at have TeamViewer installeret og klar til brug, har vi i FlexyBox support lettere ved at hjælpe dig, hvis du oplever udfordringer med systemet, så du på en effektiv måde kan få løst dit problem.

Har du brug for at lave flere koder til TeamViewer, skal du følge denne vejledning: Hvordan tilføjer jeg en kode i TeamViewer?

Denne vejledning indholder to delvejledninger:

• Sådan installerer du TeamViewer

• Sådan opretter du en fast kode til TeamViewer

Sådan installerer du TeamViewer

Trin 1:

• Hent TeamViewer gratis her.

• Åben Teamviewer.

For at give FlexyBox support adgang til din PC, skal du oplyse:

• Dit ID/Your ID og din Kode/Password (nr. 1) - Disse vil fremgå af Teamviewer-vinduet.

Sådan opretter du en fast kode til TeamViewer

En fast kode gør det lettere for FlexyBox support at komme på fra en anden maskine uden problemer, så du hurtigere kan få hjælp med dine udfordringer.

Trin 1:

• Åben TeamViewer.

• Tryk på Ekstra (nr. 1).

• Tryk på Indstillinger (nr. 2).

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Sikkerhed (nr. 3).

• Tryk på feltet ved Adgangskode (nr. 4) og indtast en adgangskode efter eget valg.

• Tryk på feltet ved Bekræft adgangskode (nr. 5) og gentag adgangskoden.

• Tryk på OK (nr. 6) for at gemme ændringen.

Du skal sende den personlige kode og TeamViewer ID til FlexyBox support, som herefter vil have adgang til computeren. Oprettelsen af fast kode skal gøres på alle de maskiner, som du ønsker, at FlexyBox support skal have direkte adgang til.

Info: Har du brug for yderligere hjælp eller information vedrørende TeamViewer, kan du kontakte TeamViewer Support.

Du kan også finde hjælp til brugen her: How to Use TeamViewer.