Alle samlingerEksternt SoftwareEksterne programmer
Hvordan tilføjer jeg en kode i TeamViewer?
Opdateret over en uge siden

I TeamViewer kan du tilføje en kode ud over en fast kode.

Har du brug for at installere og oprette en fast kode til TeamViewer, skal du følge denne vejledning: Sådan installerer og opretter du en fast kode til TeamViewer

Trin 1:

• Åben TeamViewer.

• Tryk på Tandhjulet (nr. 1).

Trin 2:

• Tryk på Sikkerhed (nr. 2).

• Tryk på Skift eller fjern denne adgangskode (nr. 3).

2 og 3.jpg

Trin 3:

• Gør IKKE noget ved felterne Adgangskode og Bekræft adgangskode. Der er andre, som har besluttet, at der skal være en gode der, så det skal du ikke gøre noget ved.

• Tryk i stedetHåndter yderligere adgangskoder (nr. 4).

Trin 4:

• Tryk på Tilføj (nr. 5).

Trin 5:

• Udfyld felterne Betegnelse, Adgangskode og Bekræft adgangskode (nr. 6). Flexybox anbefaler, at du vælger et stærkt kodeord.

• Tryk på Tilføj (nr. 7).

6 og 7.jpg

Trin 6:

• Kodeordet er nu tilføjet. Du kan tilføje så mange kodeord du vil (nr. 8).

• Når du er færdig, skal du trykke på Luk (nr. 9).

8 og 9.jpg

Trin 7:

• Tryk på OK (nr. 10).