Sådan tilføjer du en kunderelationstype
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du tilføjer en kunderelationstype til et medlem.

Det er relevant, hvis medlemmet eksempelvis skal have en bestemt rabat.

Du tilføjer en kunderelationstype til et medlem ved at følge disse trin:

Trin 1:

Trin 2: Du kan nu tilføje kunderelationstypen til et medlem.

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikdet pågældende medlem (nr. 1).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Relationer (nr. 2).

• Tryk på Add relation type configuration (nr. 3).

• Vælg den pågældende kunderelationstype (nr. 4). I eksemplet er det B2B.

• Tryk på Fortsæt (nr. 5).

Trin 5:

Hvis du vil oprette en rabatkode, som bestemte medlemmer kan bruge for at få en bestemt rabat, skal du gøre følgende:

• Angiv kode, og vælg hvilken rabat den pågældende kode skal give (nr. 6).

• Tryk på Save (nr. 7).

Du kan efterfølgende tilføje en relation, som kan bruge den pågældende kunderelationstype. Det gør du ved at følge denne vejledning: Sådan tilføjer du en relation, som kan bruge en bestemt kunderelationstype