Alle samlingerFlexyCRMKontrakt / medlemskab / klippekort
Sådan opsætter du relationsmedlemskaber
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter relationsmedlemskaber op.
Det er relevant, hvis flere medlemskaber skal kædes sammen, hvor der kun er ét medlem, som skal betale. Det kan eksempelvis være aktuelt, hvis man har en træningsven eller et familiemedlemskab.

Info: Hvis medlemmet, der betaler, stopper eller sætter sit medlemskab på pause, så stopper alle medlemskaber, der er tilknyttet også. På den måde mindsker du det manuelle administrative arbejde med at stoppe medlemskaberne, da det sker automatisk og dermed også risikoen for at give gratis medlemskaber ved en fejl.

Info: Der er ingen begrænsninger for, hvor mange relationer du kan tilknytte på et medlemskab.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.1 og frem

Du skal først aktivere funktionen:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på Pil ned ved Generelt (nr. 1)

• Tryk på Nye funktioner (beta) (nr. 2).

• Rul ned og sæt flueben ved Vis medlemskabsrelationer UI (nr. 3).

• Tryk på OK (nr. 4).

Info: I testperioden vil denne funktion kun være synlig for Flexybox-medarbejdere.

1 til 3.png

Du skal nu tilføje relationen på medlemmerne:

Trin 3:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde og personalekartotek.

Trin 4:

• Find det medlem, der betaler medlemskabet, og som du vil tilføje en relation til (nr. 5).

Trin 5:

• Tryk på Medlemskaber (nr. 6).

• Tryk på Tilføj/se relationer (nr. 7).

6 og 7.png

Trin 6:

• Tryk på Tilføj relation (nr. 8).

Trin 7:

• Find medlemmet, du vil tilknytte et medlemskab til, eller opret medlemmet ved at indtaste informationerne, og tryk på OK i begge vinduer (nr. 9 og nr. 10).

Trin 8:

• Relationen er tilføjet (nr. 11).

• Luk vinduet (nr. 12).

11 og 12.png

Trin 9:

• Tryk på Gem og luk (nr. 13).

Trin 10:
Du kan nu gå ind på det medlem, som er blevet tilknyttet medlemmet, der betaler for medlemskabet og se følgende ændringer af informationer.

• Du kan se, at der er blevet tilføjet et identisk medlemskab til 0 kr. (nr. 14 og nr. 15).

• Du kan samtidig se, hvilket medlem dette medlem har en relation til (nr. 16).

14 til 16.png