Alle samlingerFlexyCRMHoldbooking
FAQ: Hvordan genudregner jeg ventelister på hold?

Spørgsmål:

Hvordan genudregner jeg ventelister på hold?

Svar:

I systemet kan du genudregne ventelister på hold.

Det kan være relevant, hvis du har et hold, hvor der allerede er tilmeldt folk, og du gerne vil ændre holdstørrelsen for at gøre holdet mindre. Det kan i den forbindelse være nødvendigt at genudregne venteliste-placeringer.

Husk! Du skal være opmærksom på, at denne indstilling IKKE tager højde for specielle holddage. Du kan se et eksempel på specielle holddage på det nedenstående billede:

Info: FlexyFitness smider ikke automatisk folk på venteliste, hvis holdstørrelsen ændres. Hvis du ønsker at få systemet til at genudregne alle ventelister, og på den måde sikre, at der ikke er flere medlemmer tilmeldt holdet, end der er pladser på holdet, så kan dette gøres ved at følge nedenstående trin.

Du kan nedenfor både se vejledningen via en video og læse den trin for trin.

Info: For at se videoen i den bedste kvalitet, anbefaler vi, at du ser videoen i fuld skærm ved at trykke på ikonet i højre nederste hjørne, og at du vælger 1080p HD ved at trykke på tandhjulet i bunden af videoen.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Booking opsætning, og tryk efterfølgende på Hold administration.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Du skal huske først at redigere holdstørrelsen på de forskellige hold.

• Tryk derefter på Genudregn alle ventelister (nr. 1).

Info: Kunderne vil ikke automatisk få besked om denne ændring. Du kan se, hvordan du sender en besked til folk på venteliste ved at følge denne vejledninger: Hvordan sender jeg besked til medlemmer på holdventeliste? Medlemmer, der allerede var på venteliste, vil også risikere at rykkere længere ned på ventelisten.