Sådan sender du beskeder
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du sende tre forskellige typer beskeder.

Disse tre typer er:

Intern besked: Det er en besked, som kun florerer i FlexyBox systemet, og den bliver vist næste gang du logger ind på eksempelvis vagtplan og kassesystemet, eller når du mødetidsregistrerer.

SMS: Denne koster 0,35 øre pr. sms.

E-mail: Denne er gratis og bliver kun sendt, hvis personen har tilføjet en emailadresse.

Denne vejledning indeholder to vejledninger:

• Sådan sender du besked til flere personer

• Sådan sender du en besked generelt

Sådan sender du besked til flere personer

Du kan sende besked til flere personer ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Brugercenter i fanen under.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Beskeder (nr. 1).

• Tryk på Ny besked (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Til (nr. 3) og vælg den/de personer / grupper, som skal modtage beskeden (nr. 4).

• Tryk på Send (nr. 5), når du er klar til at sende beskeden.

Sådan sender du en besked generelt

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende kunde, som du vil sende besked til (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Beskeder (nr. 2).

• Tryk på Ny besked (nr. 3).

• Tryk på den beskedtype du vil sende (nr. 4) Du kan vælge mellem Ny SMS, Ny e-mail og Ny intern besked.

Info: Hvis du vælger Ny e-mail, skal du vælge den skabelon, du ønsker at sende.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

I beskeden er der flere muligheder for at tilføje billeder, filer, link mm.

• Indtast hvad e-mailen indeholder ved Emne (nr. 5). Der SKAL være et emne i beskeden.

• Du kan vedhæfte filer, billeder og skabeloner til beskeden (nr. 6).

• Tryk på den lille pil (nr. 7). Der vil nu komme felter med tags frem. Disse gør det lettere at tilføje en lang række koder fra systemet som eksempelvis koder til medarbejder, firmanavn, fødselsdag mm.

• Tryk på Eksempel (nr. 8) for at se den direkte mail, som modtageren vil modtage (uden koder).

• Tryk på Send (nr. 9), når du er klar til at sende beskeden.