FAQ: Hvordan sender jeg besked til medarbejdere, når en kunde køber et medlemskab online?
FAQ: Hvordan sender jeg besked til medarbejdere, når en kunde køber et medlemskab online?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sender jeg besked til medarbejdere, når en kunde køber et medlemskab online?

Svar:

I systemet kan du sætte en trigger op til at sende en besked til en eller flere medarbejdere, når en kunde køber et medlemskab online.

Du sender besked til medarbejdere, når en kunde køber et medlemskab online:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Trigger system.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Ny kundekontrakt (nr. 1).

• Tryk på Ny trigger (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på feltet øverst og angiv et navn på reglen (nr. 3). I eksemplet er det Mail ved oprettelse af ny kunde fra online køb af medlemskab.

• Tryk på pil ned under HVORNÅR skal reglen udføres (nr. 4) og vælg Ny kundekontrakt.

• Tryk på det grønne plus ved KUN HVIS følgende er opfyldt (nr. 5).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kontrakt købt online (nr. 6).

• Tryk på Fortsæt.

Trin 5: Du kommer tilbage til vinduet.

• Kontrakten blev købt online er nu tilføjet (nr. 7).

• Tryk på det grønne plus ved HVAD skal der ske (nr. 8).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Send besked (nr. 9).

• Tryk på Fortsæt.

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg hvilken type besked der skal sendes (nr. 10). I eksemplet er det Mail.

Info: Standard skabelonen vil være tilføjet automatisk. Du kan se den i trin 11.

• Vælg hvem der skal modtage beskeden (nr. 11). I eksemplet er det Send altid til en anden fast person. Derfor skal du trykke på de tre prikker (nr. 12).

Trin 8: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den medarbejder, der skal modtage beskeden (nr. 13).

• Tryk på OK.

Trin 9:

• Når du har udfyldt felterne og tilføjet modtagerne, skal du trykke på OK (nr. 14).

Trin 10:

• Send en e-mail er nu tilføjet (nr. 15).

• Tryk på OK for at oprette reglen.

Trin 11:

Dette er standard skabelonen til den besked, der bliver sendt ud.