Alle samlingerEksternt SoftwareMailchimp
Sådan opretter du nyhedsbreve og sender til kunder i MailChimp
Sådan opretter du nyhedsbreve og sender til kunder i MailChimp
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du opretter nyhedsbreve i Mailchimp.

Nyhedsbreve er et godt redskab til at være "top of mind" hos dine medlemmer, så når de har brug for en ydelse, som I tilbyder, så bruger de jer i stedet for jeres konkurrenter. Det er ligeledes en god mulighed for at dele viden, arrangementer eller nyheder.

Sådan opretter du nyhedsbreve og sender til kunder i MailChimp

Trin 1:

• Log ind med din Mailchimp bruger.

• Tryk på Create (nr. 1).

Trin 2:

• Tryk på Email (nr. 2).

Trin 3:

• Du skal nu vælge et navn til nyhedsbrevet (nr. 3). I eksemplet er det Test.

• Tryk på Begin (nr. 4).

Trin 4:

Du kan nu gå i gang med at lave dit nyhedsbrev.

• Tryk på Add Recipients (nr. 5).

Trin 5:

• Du kan her vælge, hvem der skal modtage det pågældende nyhedsbrev (nr. 6).

• Når du har valgt modtager, trykker du på Save.

Trin 6:

• Tryk på Add From.

• Du kan her vælge, hvem der er afsender af nyhedsbrevet ved Name og Email address (nr. 7).

• Tryk på Save (nr. 8).

Trin 7:

• Tryk på Add Subject.

• Angiv et emne/overskrift for nyhedsbrevet (nr. 9).

• Angiv en tekst, som vil blive vist, når mailen bliver sendt til en indbakke (nr. 10).

• Tryk på Save (nr. 11).

Trin 8:

• Tryk på Design Email (nr. 12).

Trin 9:

• Du får nu forslag til design, hvor du kan vælge det design, som du gerne vil have (nr. 13).

Trin 10:

Når du har lavet et nyhedsbrev, har du følgende tre valgmuligheder:

• Du kan sende nyhedsbrevet ud ved at trykke på Send (nr. 14)

• Du kan vælge et bestemt tidspunkt, du vil sende nyhedsbrevet ud på ved at trykke på Schedule (nr. 15).

• Du kan vælge Finish Later (nr. 16), hvis du ikke er færdig med nyhedsbrevet endnu.