Alle samlingerEksternt SoftwareMailchimp
Sådan opretter du grupper på Mailchimp
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du opretter grupper på Mailchimp.

Du kan bruge grupper til at kategorisere dine medlemmer. På den måde kan du målrette nyhedsbrevene, så de indeholder tilbud, arrangementer eller andet, som medlemmerne er interesseret i og derved øge chancen for, at de reagerer.

Sådan opretter du grupper på Mailchimp

Trin 1:

• Log ind med din Mailchimp bruger.

• Tryk på Audience (nr. 1).

Trin 2:

• Tryk på Manage Audience (nr. 2).

• Tryk på Manage Contacts (nr. 3).

Trin 3:

• Tryk på Groups (nr. 4).

Trin 4:

• Tryk på Create Groups (nr. 5).

Trin 5:

• Vælg, hvordan dine gruppeindstillinger skal vises, når folk tilmelder sig (nr. 6).

• Vælg en gruppekategori (nr. 7). Det kan eksempelvis være biler eller i dette tilfælde Test Grupper.

• Lav grupper (nr. 8). Det kan eksempelvis være BMW, Audi og Mazda eller i dette tilfælde Test 1, Test 2, Test 3.

• Tryk på Add Group (nr. 9) for at lave flere grupper.

• Når du har lavet en gruppekategori og de grupper, som du ønsker at have, skal du trykke på Save (nr. 10).

• Gruppen er nu oprettet.

Trin 6:

Du kan nu vælge enten at tilføje kunder til gruppen ved at trykke på Import To These Groups (nr. 11) eller vente med at gøre det ved at trykke på Done For Now (nr .12).

Trin 7:

• Hvis du nu går ind i Audience igen, kan du se, at din gruppe er oprettet (nr. 13).