Alle samlingerGenereltKunde- og personalekonto
Sådan finder du Ansættelseskontrakt og email skabelon til eSignatur
Sådan finder du Ansættelseskontrakt og email skabelon til eSignatur
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning forklarer, hvordan du finder ansættelseskontrakt og email skabelon til eSignatur.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Dokument skabeloner.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Ansættelses kontrakt (nr. 1).

• Tryk på Dokument (nr. 2).

• Tryk på pil ned ved Duplex indstilling og vælg (Printerens indstilling) (nr. 3)

• Tryk på Redigér skabelon (nr. 4).

Trin 3:

• Her kan du redigere ansættelseskontrakten (nr. 5).

Trin 4:

For at finde email skabelon skal du gøre følgende

• Tryk på Elektronisk signatur (nr. 1).

• Tryk på Email (HTML) (nr. 2).

• Du kan nu se den email, der bliver sendt ud (nr. 3). Du kan ændre på skabelonen ved at indsætte forskellige informationer fra venstre kolonne.