Alle samlingerGenereltHandelsbetingelser og samarbejdsaftaler
Her er et bud på handelsbetingelser ved Online handel
Her er et bud på handelsbetingelser ved Online handel
Opdateret over en uge siden

Dette er et eksempel på, hvordan handelsbetingelser til online køb af medlemskab kan se ud.

Husk! Det er altid jeres eget ansvar at efterleve, hvad der står skrevet i jeres betingelser, og at betingelserne lever op til kravene fra Nets.

Betingelser

Er du under 18 år kan du kun købe medlemskab ved personligt fremmøde i centeret med forældre/værge.

Er du studerende og ønsker at benytte vores medlemskab for studerende, bedes du fremvise gyldigt studiekort.

Træning hos [FIRMANAVN] forudsætter, at man er 6 år eller derover.

• 1 Medlemskab
    Et medlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan [FIRMANAVN] forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til [FIRMANAVN].
    Medlemskortet modtages i centeret, efter indmeldelse og betaling via nettet.
    Misbrug kan medføre bortvisning. Mister du dit medlemskort, kan et nyt købes for 50 kr.

• 2 Medlemsbetingelser
    [FIRMANAVN] kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sat op i centeret.

• 3 Varighed/Medlemskab
    Ved PBS-aftale er der tale om et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §4.
    PBS medlemskab er knyttet til dine kontooplysninger. Disse krypteres efter indtastning. PBS medlemskabet opkræves d. 1. i hver måned. PBS medlemskabet bliver opkrævet med et gebyr på 5kr.
    Et kontantmedlemskab kan ikke opsiges, men slutter automatisk når den periode udløber, som der er betalt for. Uanset årsag gives der hverken hel eller delvis refusion af forudbetalte kontante medlemskaber.

• 4 Opsigelse
    Kontant medlemskab kan ikke afbrydes i den aftalte periode.
    Opsigelsesfristen for PBS medlemskab er inden d. 15 i den pågældende måned. Opsigelsen skal ske skriftligt til [FIRMANAVN].

• 5 Prisændringer
    [FIRMANAVN] forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i centeret og via e-mail(til de medlemmer, der har oplyst e-mail adresse) senest 45 dage før prisændringerne træder i kraft.

• 6 Fremmøde og tilmelding til hold kan ske helt op til holdstart på kundecomputeren i centeret. Afmelding kan udelukkende foregå senest 1 time inden holdstart via internettet eller på kundecomputeren i centeret. Fremmøder/afmelder du ikke til et tilmeldt hold koster det 50 kr. pr. gang som opkræves automatisk. Der er indført et sms system som udsender en sms hvis man rykker frem på holdet. Hver sms koster 1kr, men kan afmeldes ved at skrive til [FIRMANAVN].

• 7 Ledige pladser
    [FIRMANAVN] kan ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter “først til mølle”-princippet.

• 8 Værdigenstande
    Værdigenstande skal medbringes i selve undervisningslokalet, idet [FIRMANAVN] ikke garanterer for tab pga. tyveri eller tingskade.

• 9 Ansvar
    Al træning sker på eget ansvar. Som medlem af [FIRMANAVN] er man selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse. [FIRMANAVN] tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykke i centeret. I øvrigt følges dansk erstatningsret på området.

• 11 Ferie
    Et medlemskab kan sættes i bero. Dette meddeles via mail og skal godkendes af [FIRMANAVN]. Dog skal dette gøres inden d. 15 i den pågældende måned. Da betalingen ellers vil være gennemført.

• 12 Hold udbud
    [FIRMANAVN] har ret til løbende at ændre udbuddet af antal hold. Antallet af hold afhænger af antal medlemmer.

• 13 Fortrydelsesret
    Ved køb over Internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.

• 14 Kvittering
    Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

• 15 Kriterier for abonnementstræk
    Før et træk via din konto kan forekomme, skal kontooplysninger stemme over ens med PBS’ database. Kontoen skal være aktivt og det skal være muligt at gennemføre en transaktion på abonnementsbeløbet. Kontoen som benyttes til abonnementstræk, skal kunne lave transaktioner via Internettet.

• 16 Opdatering af kontodata
    Ved kontakt til [FIRMANAVN] kan kontooplysninger fornyes eller slettes. Kunden er til enhver tid selv ansvarlig for at kontodata er korrekte. Overholdes dette ikke kan [FIRMANAVN] uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.