Alle samlingerFlexyCRMRykkersystem
FAQ: Hvordan sender jeg mail/sms til en fast modtager ved rykkerprocedure?
FAQ: Hvordan sender jeg mail/sms til en fast modtager ved rykkerprocedure?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sender jeg mail/sms til en fast modtager ved rykkerprocedure?

Svar:

I systemet kan du sende mail/sms til en fast modtager ved rykkerprocedure.

Dette kan eksempelvis være relevant, hvis en centerleder vil holde øje med de kunder, der ikke betaler til tiden.

Du sender en mail/sms til en fast modtager ved rykkerprocedure ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kasse system, og tryk efterfølgende på Rykker procedure.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklikden pågældende rykkerprocedure eller tryk på Tilføj for at oprette en ny (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Marker det pågældende rykkertrin (nr. 2).

• Tryk på det grønne plus (nr. 3).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 4).

• Tryk på Send besked til fast(e) modtager(e) (nr. 5).

• Tryk på Fortsæt (nr. 6)

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned eller plus ved Modtager(e) og tilføj modtager(e) (nr. 7). Modtageren får nu en besked hver gang denne funktion bliver udført.

• Tryk på OK (nr. 8).

• Tryk på Gem ændringer i Opsætning af rykning-vinduet.

• Tryk på Gem ændringer i Opsætning af rykkerprocedure-vinduet.