FAQ: Hvordan stopper jeg medlemskaber ved avanceret udtræk?

Spørgsmål:

Hvordan stopper jeg medlemskaber ved avanceret udtræk?

Svar:

I systemet kan du stoppe medlemskaber ved avanceret udtræk.

Det gør det lettere at stoppe alle medlemskaber på udvalgte kunder.

Funktionen er tilgængelig fra 21.5.9 og frem.

Du stopper medlemskaber ved avanceret udtræk ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Avanceret udtræk (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Lav et avanceret udtræk, som viser de kunder, du vil stoppe medlemskaber på.

• Tryk på Avancerede funktioner (nr. 2).

• Tryk på Stop medlemskaber (nr. 3).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg en afmeldingsbegrundelse (nr. 4).

Info: Du kan oprette en afmeldingsbegrundelse ved at følge denne vejledning: Sådan opretter du en afmeldingsbegrundelse af kontrakt

• Tryk på OK (nr. 5).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Du vil nu blive spurgt om en række ja/nej spørgsmål ift. fremtidige hold, fremtidige reservationer, email, SMS og fakturerede salg. Tryk på Ja eller Nej, og tryk derefter på Fortsæt (nr. 6 til nr. 10).

Trin 6: Der åbnes et nyt vindue.

• Du skal tage stilling til om du vil stoppe medlemskaber for de X valgte medlemmer (nr. 11).

Husk! Efter den sidste advarsel før sletning vil det ikke længere være muligt at gå tilbage.

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg hvornår du vil stoppe medlemskaber (nr. 12).

• Tryk på OK.

Info: Medlemskaberne vil blive sat i kø og herefter slettet, når der er tid til det.