Alle samlingerGenereltFaktureringssystem
FAQ: Hvordan sætter jeg en faktureringstype op på en kunde?

Spørgsmål:

Hvordan sætter jeg en faktureringstype op på en kunde?

Svar:

I FlexyPos er der et indbygget faktureringssystem. Du kan her sætte fakturering op på den individuelle kunde.

Du sætter en faktureringstype op på en kunde ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den aktuelle kunde.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Betaling (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Fakturerings type (nr. 2). Du skal nu vælge én af de tre typer.

• Vælg Måneds fakturering (nr. 3), hvis du har en kunde, som, du ved, besøger dig flere gange på en måned. På den måde kan du oprette en samlet faktura på kundens besøg inden for den pågældende måned. Derved slipper du for at skulle sende individuelle faktura ud hver gang.

• Vælg Standard fakturering (nr. 4). Dette er den mest almindelige faktureringstype. Når der bliver trykket debiter, bliver der genereret en faktura på det aktuelle køb, som du igennem faktureringsmodulet kan sende til kunden.

• Vælg Ingen fakturering (nr. 5). Ved tryk på debiter, bliver der ikke oprettet en faktura. Beløbet bliver blot debiteret fra kundens interne konto.
      Denne kan ses ved at klikke på fanen; Konto (nr. 6).

• Tryk på Gem og luk.