FAQ: Hvordan sætter jeg begrænsninger for overtræk hos kunder? Konto max
FAQ: Hvordan sætter jeg begrænsninger for overtræk hos kunder? Konto max
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sætter jeg begrænsninger for overtræk hos kunder? Konto max

Svar:

I systemet er det muligt at sætte et max beløb på, for hvor meget en kunde må skylde inden du eller dine medarbejdere ikke længere manuelt kan debitere til kundens konto.

Kunden vil derved ikke længere kunne købe i automater eller få debiteret til konto via kassen. Dette vil dog godt kunne lade sig gøre, hvis medarbejderen har rettighed til at overskride konto max.

Funktionen sikrer, at du kan kontrollere, hvor mange penge kunderne må skylde på deres konto. Det samme er gældende for medarbejdere.

Indstillingen kan ske både på kunder generelt og på den enkelte kunde. I guiden vises begge vejledninger nedenfor.

Vejledningen indeholder to delvejledninger:

• Sådan aktiverer du indstillingen for konto max - kunder generelt

• Sådan aktiverer du indstillingen for konto max - den enkelte kunde

Sådan aktiverer du indstillingen for konto max - kunder generelt

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunde i venstre kolonne (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Standard konto max.

• Skriv et beløb ved Standard konto max (nr. 2). Der skrives normalvis et negativt tal.
    Dette kan eksempelvis være -200.

• Tryk på OK for at slå funktionen til.

Sådan aktiverer du indstillingen for konto max - den enkelte kunde

Trin 1:

• Tryk på FlexyFitness, og tryk derefter på Kundekartotek i øverste venstre hjørne.

• Dobbeltklik på den kunde du vil sætte begrænsninger for overtræk på.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Betaling i venstre kolonne (nr. 1).

• Skriv et beløb ved Konto max (nr. 2). Der skrives normalvis et negativt tal.
    Dette kan eksempelvis være -200.

• Tryk Gem og luk for at slå funktionen til.