Alle samlingerFlexyMenuElektronisk menukort
FAQ: Hvordan skifter jeg bane i det elektroniske menukort?

Spørgsmål:

Hvordan skifter jeg bane i det elektroniske menukort?

Svar:

Dette er en vejledning til det elektroniske menukort, som dine kunder benytter ude ved jeres aktiviteter.

Formålet er, at de ansatte skal kunne navigere i det elektroniske menukort og samtidig hjælpe kunder, hvis de oplever problemer med brugen af det elektroniske menukortet.

Vejledningen indeholder følgende:

• Hvis menukortet er tilknyttet en bane

• Hvis menukortet IKKE er tilknyttet en bane

Du skifter bane i det elektroniske menukort ved at følge disse trin:

Info: Funktionen er forbeholdt de ansatte og gør, at du kan bruge den pågældende iPad til forskellige aktiviteter. Det kan eksempelvis være, at du vil flytte iPad'en fra bane 2 til bane 6.

Hvis menukortet er tilknyttet en bane

Trin 1:

• Tryk på den pågældende bane otte gange i venstre nederste hjørne (nr. 1). I eksemplet er det Select table #2.

Info: Du skal trykke otte gange for at undgå, at der er kunder, som ved en fejl kommer til at trykke på samme knap.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på feltet under Kodeord (nr. 2), og skriv din korte kode.

• Tryk på Confirm (nr. 3).

Info: Hvis kunderne kommer ind på denne side, skal de trykke på RETURNER (nr. 4) i højre nederste hjørne for at vende tilbage til menukortet.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg det menukort, der er tale om (nr. 5). I eksemplet er det Bane.

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den aktivitet dit menukort er på (nr. 6). I eksemplet er det Bowling.

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det nummer, du vil ændre det pågældende menukort til (nr. 7). I eksemplet er det nr. 6.

Trin 6:

Det pågældende menukort er nu skiftet fra Select table #2 til Select table #6 (nr. 8).

Hvis menukortet IKKE er tilknyttet en bane

Trin 1:

• Tryk på app-ikonet: FlecyBox EMC (nr. 1).

• Herefter skal du følge trin 3, trin 4 og trin 5 i ovenstående vejledning.