Alle samlingerGenereltKunde- og personalekonto
FAQ: Hvordan ser jeg aktive medlemskaber med en bestemt kontrakt?
FAQ: Hvordan ser jeg aktive medlemskaber med en bestemt kontrakt?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan ser jeg aktive medlemskaber med en bestemt kontrakt?

Svar:

I systemet kan du se aktive medlemskaber på en bestemt kontrakt.

Det kan være relevant, hvis du ønsker at vide hvem en bestemt kunde er, som har en bestemt kontrakt.

Du ser aktive medlemskaber på en bestemt kontrakt ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Brugercenter.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunder (nr. 1).

• Tryk på pil ned ved Kontaktperson (nr. 2) og vælg [vis alle].

• Tryk på pil ned ved Kontrakt (nr. 3) og vælg kontraktype.

Systemet vil nu vise alle aktive kunder, som har den valgte kontrakttype (nr. 4).