FAQ: Hvordan aktiverer jeg, at kunder kan opsige medlemskab online?
FAQ: Hvordan aktiverer jeg, at kunder kan opsige medlemskab online?
Opdateret over en uge siden

I systemet kan du aktivere, at dine kunder kan opsige medlemskabet online på deres profil.

Det kan skabe mere fleksibilitet for både medarbejdere og kunder, da kunderne ikke er afhængige af dine medarbejdere for at afmelde sig et medlemskab.

Husk! Du skal have oprettet en afmeldingsbegrundelse for, at denne aktivering virker. Det gør du ved at bruge denne vejledning: Sådan opretter du en afmeldingsbegrundelse af kontrakt

Du aktiverer, at kunder kan opsige medlemskab online ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk herefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned ved Medlemmer (nr. 1).

• Tryk på Online selvbetjening (nr. 2).

• Sæt flueben ved Opsig medlemskab funktionalitet (nr. 3).

• Tryk på OK for at gemme ændringen.

opdatering 1.png

Trin 3:

Du skal nu vælge, hvornår medlemskabet bliver opsagt til efter at kunden trykker på Opsig medlemskab. Som standard vil systemet indstille det til Sidste dag af næste måned med en skille dag på d. 15 i en måned.

• Tryk på Opsætning, og tryk herefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 4:

• Tryk på Medlemskaber (nr. 1).

• Rul ned indtil du kommer til Automatisk stop dato og Automatisk stop dato - skille dag.

• Tryk på pil ned ved Automatisk stop dato (nr. 2) og vælg mellem:
    Sidste dag af næste måned
    Dags dato
    Sidste dag af indeværende måned

• Indtast dag ved Automatisk stop dato - skille dag. (nr. 3).

Trin 5:

Når funktionen er aktiveret, ser det ud som vist på nedenstående billede:

• Kunden skal logge ind på sin online profil.

• Tryk på Medarbejderoplysninger (nr. 4).

Trin 6:

• Tryk på Opsig medlemskab under Medlemskaber (nr. 5).

Trin 7: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på pil ned under Vælg årsag til opsigelse (nr. 6). Her kan kunden vælge de afmeldingsbegrundelser, hvor du har sat Yes ved Customer facing. Se vejledningen: Sådan opretter du en afmeldingsbegrundelse af kontrakt.

• Tryk på Bekræft (nr. 7).

• Der åbnes et nyt vindue. Tryk på OK (nr. 8).