Sådan sætter du en integration op til Visma.NET
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter en integration op til Visma.NET.

Visma.NET er et bogføringssystem, hvor du har mulighed for at synkronisere varenummer og kvitteringer fra Flexybox systemet over i bogføringssystemet.

Funktionen er tilgængelig fra version 23.1 og frem.

Du sætter en integration op til Visma. NET ved at følge disse trin:
Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på pil ned ved Integrationer (nr. 1)

• Tryk på pil ned ved Bogføring (nr. 2).

• Tryk på Visma. NET (nr. 3).

• Du skal nu sætte flueben ved Aktiv og udfylde de forskellige felter med information, som du får fra Visma (nr. 4).

• Tryk på OK (nr. 5).

1 til 5.png

Trin 3:
Du skal nu vælge Visma som økonomisystem i de afdelinger, hvor du vil uploade til VISMA.NET.
Det gør du således:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

• Tryk på pil ned ved Kassesystem (nr. 6).

• Tryk på Bogføring (nr. 7).

• Tryk på pil ned ved Økonomi system og vælg Visma (nr. 8).

• Tryk på OK.

6 til 8 - visma.png