Alle samlingerFlexyCRMTriggersystem
FAQ: Hvordan sætter jeg en trigger op til nye kundekontrakter?
FAQ: Hvordan sætter jeg en trigger op til nye kundekontrakter?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sætter jeg en trigger op til nye kundekontrakter?

Svar:

Funktionen gør, at du kan tilpasse, hvad der skal ske, når der oprettes nye kundekontrakter. Det kan eksempelvis været hvor, hvornår, hvor ofte og hvad der skal ske, når der oprettes nye kundekontrakter.

Du opretter en trigger til nye kundekontrakter ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration i fanen under.

• Tryk på Moduler i venstre kolonne, og tryk efterfølgende på Trigger system.

Trin 2:

• Tryk på Ny kundekontrakt i fanen for oven, og tryk på Ny trigger.

Trin 3:

• Tilføj en overskrift til Triggerreglen (nr. 1). I eksemplet er det Mail ved ny kontrakt.

• Tilføj hvornår reglen skal udføres (nr. 2). I eksemplet er det ved Ny kundekontrakt.

• Tryk på det grønne plus for at vælge krav til trigger (nr. 3).
    Tryk på Kontrakt købt online (nr. 4), og tryk derefter Fortsæt (nr. 5).

Trin 4:

• Tryk på det grønne plus for at vælge en handling (nr. 6).
    Tryk på Send besked (nr. 7) og tryk derefter på Fortsæt (nr. 8).

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den type besked, der skal sendes (nr. 9). I eksemplet er det Mail.

• Vælg den skabelon der skal anvendes (nr. 10). Det kan eksempelvis være Nye kundekontrakter eller Ny kundekontrakt (trigger) fra version 21.3 og frem.

• Væg hvem beskeden skal sendes til (nr. 11) og tryk på OK.