FAQ: Hvordan sætter jeg krav til felter, der skal udfyldes ved oprettelse af ny kunde eller medarbejder?
FAQ: Hvordan sætter jeg krav til felter, der skal udfyldes ved oprettelse af ny kunde eller medarbejder?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sætter jeg krav til felter, der skal udfyldes ved oprettelse af ny kunde eller medarbejder?

Svar:

I systemet kan du påkræve, at bestemte felter bliver udfyldt, når nye kunder / medarbejdere skal oprettes. Funktionen sikrer, at du får de nødvendige oplysninger, som skal bruges på kunder / medarbejdere.

Du sætter krav til felter, der skal udfyldes ved oprettelse af ny kunde eller medarbejder ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på FlexyBox Administration.

• Tryk på Grund opsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2:

• Tryk på Kunde (nr. 1).

• Tryk på Rediger ved Krav til kunde felter (nr. 2).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på det grønne plus (nr. 3) for at oprette et krav.

• Tryk på pil ned ved Felt (nr. 4) og angiv, hvilket felt der skal udfyldes, når du opretter en ny kunde eller medarbejder.

• Tryk på pil ned ved Gælder for (nr. 5) og angiv, hvem kravet er gældende for.

• Tryk på pil ned ved Validerings niveau (nr. 6) og angiv validerings niveau.

• Ignorer = feltet kan undlades.

• Advarsel = du bliver gjort opmærksom på, at det ikke er udfyldt, men du kan uden videre gå videre.

• Påkrævet = Hvis ikke feltet er udfyldt, kan du ikke gå videre, medmindre du har tastet din lange kode og har admin-rettigheder.

Husk! Der skal sættes en regel op for hvert felt/krav. For at oprette flere krav trykkes på det grønne plus.

• Tryk på OK, når du er færdig med alle krav.

Trin 4:
Du kan vælge, at disse krav skal overskrives af en bestemt medarbejdergruppe. Dette gør du i rettighedssystemet.

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Personale, og tryk efterfølgende på Funktioner og rettigheder.

Trin 5: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg den gruppe der skal have lov at overskrive kravene (nr. 1).

• Tryk på Kunder (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Overskriv oprettelsesregler og vælg Tilladt (nr. 3).

1 til 3.jpg