Alle samlingerGenereltE-mail, SMS, besked, login og påmindelse/notifikation
Sådan sætter du notifikationer op på kassedifferencer og deponeringer
Sådan sætter du notifikationer op på kassedifferencer og deponeringer
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du sætter notifikationer op på kassedifferencer og deponeringer.

Denne funktion giver et overblik for ansvarshavende samt ejer eller den økonomiansvarlige.

Funktionen er tilgængelig fra version 24.2 og frem.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Ind-/udbetalingstyper.

Trin 2:

Det er vigtigt at lave en ind-/udbetalingstype, da det er det den kigger på, hvis den skal give en notifikation ved bilag for deponeringer.

• Tryk på Tilføj (nr. 1).

• Angiv navn ved Betaling navn. I eksemplet er det Deponering (nr. 2).

• Angiv kontonr ved Betaling konto nr (nr. 3).

• Angiv Betalingsbeskrivelse (nr. 4).

• Vælg momstype (nr. 5).

• Vælg type (nr. 6).

• Tag stilling til om følgende skal være aktiv (nr, 7):

• Advar ved dagsafslutning hvis der ikke er registreret en betaling

• Påkræv vedhæftning

• Tryk på OK (nr. 8).

Du har nu oprettet en Ind-/udbetalingstype (nr 9).

Du skal nu opsætte en trigger.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Moduler, og tryk efterfølgende på Triggersystem.

Trin 2:

• Tryk på Dagsrapport (nr. 1).

• Tryk på Ny trigger (nr. 2).

Trin 3:

• Angiv navn til trigger (nr. 3).

• Angiv hvornår reglen skal udføres (nr. 4).

• Angiv hvor ofte reglen må ske (nr. 5).

• Tryk på det øverste grønne plus (nr. 6).

Trin 4:

• Vælg Antal af betalinger. Det er den, der går ind og sikrer, at der sker en notifikation på deponering (nr. 7).

• Tryk på Fortsæt (nr. 8).

Trin 5:

• Vælg den Ind/udbetalingstype, du har oprette ved Betalingstyper. I eksemplet er det Deponering (nr. 9).

• Angiv fra og til. I eksemplet er det fra 1 til 100 (nr. 10).

• Tryk på OK (nr. 11).

Trin 6:

Det samme kan du gøre med kassedifferencer, hvis du har en kassedifference på den pågældende dag.

• Tryk på det øverste grønne plus (nr. 12).

Trin 7:

• Vælg Kassedifference (nr. 13).

• Tryk på Fortsæt (nr. 14).

Trin 8:

• Angiv Fra og Til. I eksemplet er det fra 0 til 5000.

I eksemplerne får du en notifikation, hvis en deponering er mellem 1 og 100, og du får en notifikation, hvis en kassedifference er mellem 0 og 5.000.