FAQ: Hvordan vælger jeg, hvordan salg skal debiteres, når kunden er tilknyttet en virksomhed?
FAQ: Hvordan vælger jeg, hvordan salg skal debiteres, når kunden er tilknyttet en virksomhed?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan vælger jeg, hvordan salg skal debiteres, når kunden er tilknyttet en virksomhed?

Svar:

I systemet kan du vælge, hvordan salg skal debiteres, når kunden er tilknyttet en virksomhed.

Dette er relevant, hvis kunden ikke selv skal betale, men det derimod er kundens arbejde, som står for betalingen.

Du vælger, hvordan salg skal debiteres, når kunden er tilknyttet en virksomhed:

Trin 1:

Trin 2:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Dobbeltklik på den kunde, som du vil vælge anden betaler på (nr. 1).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Betaling (nr. 2).

• Tryk på pil ned under Anden betaler (nr. 3).

• Vælg Debiter altid til anden betaler (nr. 4).

• Tryk på Gem og luk for at gemme ændringen.

OBS* Ved opsætning ud fra denne vejledning, vil alt blive debiteret til kundens virksomhed/relation