Alle samlingerGenereltTjeklister, huskelister og fejlsøgning
Dette er en hardware / softeware tjekliste
Dette er en hardware / softeware tjekliste
Opdateret over en uge siden

Dette er en tjekliste til hardware og software, som du kan benytte, hvis du oplever udfordringer.

Min printer vil ikke printe:

FlexyBox anbefaler, at du altid kontakter supporten, så vi kan hjælpe dig med de udfordringer, du har med din printer. Dog kan der opstå kritiske situationer, hvor der ikke er tid til at kontakte supporten.

I disse tilfælde vil nedenstående vejledning kunne hjælpe dig hurtigt videre:

USB-printer:

1. Er printeren tændt? Står der online i displayet?

• Hvis nej, så skal printeren tændes.

• Hvis ja, så fortsæt til punkt 2.

2. Tjek om USB-kablet sidder i printeren og er direkte forbundet til PC’en.

• Hvis nej, så tilslut kablet i printeren/PC.

• Hvis ja, så fortsæt til punkt 3.

3. Tjek om der sidder papir i printeren og om det vender rigtigt.

• Hvis nej, så juster papiret, så det sidder korrekt.

• Hvis ja, så fortsæt til punkt 4.

4. Sluk printeren og lad den være slukket i 5-10 sekunder. Tænd igen og forsøg at printe.

5. Hvis der stadig ikke kan printes, skal du kontakte FlexyBox kundeservice.

Husk: Du har selv ansvaret for, at din printer kan udskrive i Windows, hvis ikke den er købt ved FlexyBox, eller hvis printeren ikke er en Citizen S2000/S851. Når printeren kan udskrive fra Windows, får FlexyBox printeren til at udskrive i FlexyBook.

Netværksprinter:

1. Er printeren tændt? Står der online i displayet?

• Hvis nej, så skal printeren tændes.

• Hvis ja, så fortsæt til punkt 2.

2. Tjek om netværkskablet sidder i printeren.

• Hvis nej, så tilslut kablet i printeren.

• Hvis ja, så fortsæt til punkt 3.

3. Tjek om der sidder papir i printeren og om det er vendt rigtigt.

• Hvis nej, så juster papiret, så det sidder korrekt.

• Hvis ja, så fortsæt til punkt 3.

4. Sluk printeren og lad den være slukket i 5-10 sekunder. Tænd igen og forsøg at printe.

5. Hvis der stadig ikke kan printes, skal du kontakte FlexyBox kundeservice.

Husk: Du har selv ansvaret for, at din printer kan udskrive i Windows, hvis ikke den er købt ved FlexyBox, eller hvis printeren ikke er en Citizen S2000/S851. Når printeren kan udskrive fra Windows, får FlexyBox printeren til at udskrive i FlexyBook.

Integreret Dankort terminal

FlexyBox anbefaler, at du altid kontakter supporten, så vi kan hjælpe dig med de udfordringer, du har med dine dankortterminaler. Dog kan der opstå kritiske situationer, hvor der ikke er tid til at kontakte supporten. I disse tilfælde kan du følge nedenstående vejledning:

Netværk og USB

1. Start med at tage strømmen fra terminalen og lad den stå slukket.

2. Luk FlexyBook.

3. Start terminalen og lad den starte helt op.

4. Når terminalen er startet, vil der stå Lukket i displayet.

5. Start FlexyBook.

6. Når FlexyBook er åbnet op, bør terminalen angive Klar i displayet, og du kan nu forsøge at teste terminalen.

• Virker det fortsat ikke, skal du kontakte FlexyBox kundeservice.

Kortlæsere

Magnetkortlæser

Hvis du gentagende gange oplever, at læseren frakobler eller mister forbindelse, så vil vi gerne høre fra dig. Det er dog ikke unormalt, at en læser frakobler grundet påvirkninger fra Windows. Her kan du forsøge med nedenstående trin:

1. Frakoble læseren fra PC’en og sæt læseren ind igen.

• Hvis dette ikke afhjælper, skal du fortsætte til punkt 2.

2. Genstart PC.

• Hvis dette ikke afhjælper, skal du fortsætte til punkt 3.

3. Kontakt FlexyBox kundeservice.

NFC læser (chip læser):

Hvis du gentagende gange oplever, at læseren frakobler eller mister forbindelse, så vil vi gerne høre fra dig. Det er dog ikke unormalt, at en læser frakobler grundet påvirkninger fra Windows. Her kan du forsøge med nedenstående trin:

1. Frakoble læseren fra PC og sæt ind igen.

• Hvis dette ikke afhjælper, skal du fortsætte til punkt 2.

2. Genstart PC.

• Hvis dette ikke afhjælper, skal du fortsætte til punkt 3.

3. Kontakt FlexyBox kundeservice.

Windows update

1. Windows update er en vigtig funktion for, at programmer fungerer korrekt.

• FlexyBox anbefaler derfor, at du har en klar og kontrolleret politik til Windows update. På den måde undgår du at skulle opdatere på drift kritiske tidspunkter.

2. For at tjekke om PC’en mangler opdateringer, skal du gøre følgende:

• Tryk på Windows-ikonet nede i venstre hjørne.

• Tryk på indstillinger/tandhjulet.

• Tryk på Opdateringer og sikkerhed.

• Tryk på Tjek for opdateringer.

3. I nogle tilfælde er der måske allerede hentet opdateringer. Her trykker du på installer eller Genstart, hvis PC’en er færdig med at installere.

Dør udfordringer - Justface åbner ikke døren for medlemmer

FlexyBox anbefaler, at du altid kontakter supporten, så vi kan hjælpe dig med de udfordringer du har med døre. Dog kan der opstå kritiske situationer, hvor der ikke er tid til at kontakte supporten.
I disse tilfælde skal du følge nedenstående vejledning:

1. Start med at logge på Justface administrationsplatformen.

2. Se om kameraet fanger ansigterne.

3. Hvis ikke kameraerne fanger ansigterne, skal du kontakte Justface.

Hvis dette ikke afhjælper, skal du kontakte FlexyBox kundeservice.

Vending automater

FlexyBox anbefaler, at du altid kontakter supporten, så vi kan hjælpe dig med de udfordringer du har med vending. Dog kan der opstå kritiske situationer, hvor der ikke er tid til at kontakte supporten.
I disse tilfælde skal du følge nedenstående vejledning:

Bipper, men der sker ikke noget

Følgende punkter skal være opfyldt, før automaten reagerer.

1. Vedkommende, som forsøger at købe noget, skal have et medlemskab, der giver adgang til vending automaten.

2. Hvis det stadig ikke virker, skal du kontakte FlexyBox kundeservice.

Udleverer ikke produkter

Følgende punkter skal være opfyldt, før automaten reagerer.

1. Der skal være opsat varer på de respektive hylder. Følg evt. nedenstående vejledning
    Sådan sætter du vending automater / selvbetjeningsautomater op

2. Vedkommende, som forsøger at købe, skal have kredit nok til det valgte produkt.

3. Hvis det stadig ikke virker, skal du kontakte FlexyBox kundeservice.