Alle samlingerFlexyCRMRykkersystem
FAQ: Hvordan sætter jeg handlinger/funktioner på et rykkertrin? (Inkasso/Intrum)
FAQ: Hvordan sætter jeg handlinger/funktioner på et rykkertrin? (Inkasso/Intrum)
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sætter jeg handlinger/funktioner på et rykkertrin?

Svar:

Du sætter handlinger / funktioner på et rykkertrin ved at følge disse trin.

Info: Hvis du bruger Intrum, skal du sætte handlinger/funktioner op ellers vil det ikke fungere korrekt.

Husk! Dette er kun gældende for Inkasso/Intrum på de eksakte handlinger/funktioner i denne vejledning.

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk på FlexyBox Administration.

• Tryk på Kassesystem, og tryk efterfølgende på Rykkerprocedure.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på den pågældende rykkerprocedure (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

• Marker det rykkertrin, der har noget med Intrum at gøre (nr. 2).

• Tryk på blyant-ikonet (nr. 3).

Trin 4:

• Tryk på det grønne plus (nr. 4).

Trin 5:

• Vælg først Luk rykker og sendt til Intrum (nr. 5). Tryk derefter på Fortsæt (nr. 7).

• Du skal nu udføre trin 4 igen og herefter trykke på Afslut kundens kontrakter (nr. 6). Tryk efterfølgende på Fortsæt (nr. 7).

Trin 6:

• De to handlinger/funktioner er nu blevet tilføjet i feltet (nr. 8).

• Tryk på Gem ændringer (nr. 9).

Trin 7:

• Tryk på Gem ændringer (nr. 10).