Alle samlingerGenereltE-mail, SMS, besked, login og påmindelse/notifikation
FAQ: Hvordan sender jeg en besked (email eller sms) til alle kunder med reservation på en dato?
FAQ: Hvordan sender jeg en besked (email eller sms) til alle kunder med reservation på en dato?
Opdateret over en uge siden

Spørgsmål:

Hvordan sender jeg en besked (email eller sms) til alle kunder med reservation på en dato?

Svar:

I systemet kan du via avanceret udtræk sende en besked til et udsnit af alle dine kunder.

Det kan eksempelvis være relevant, hvis kunder, som har reserveret på en bestemt dato, skal have en bestemt besked.

Du sender en besked (email og sms) til alle kunder med reservation på en dato ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på Vis, og tryk derefter på Kunde- og personalekartotek.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Avanceret udtræk (nr. 1).

Trin 3: Der åbnes et nyt vindue.

Du skal nu lavet et udtræk. I eksemplet laver vi et udtræk på reservationsdatoen.

• Tryk på pil ned ved Kunder (nr. 2).

• Rul ned indtil du kommer til Reservationer.

• Tryk på Reservationer (nr. 3).

• Tryk på Reservations dato (nr. 4).

Trin 4: Udtrækket bliver vist under Kunder (nr. 5).

• Når du har valgt de korrekte filtre, skal du trykke på Vis (nr. 6).

• Du kan herefter se de kunder, der vil modtage beskeden i feltet til højre (nr. 7).

• Tryk på Send besked til alle (nr. 8) for at sende beskeden til disse kunder.