FlexyCRM
Trigger system
FAQ: Hvordan sætter jeg en trigger op, der påminder kunder om, at deres betalingskort er ved at udløbe?
FAQ: Hvordan sætter jeg en trigger op, der påminder kunder om, at deres betalingskort er ved at udløbe?
Opdateret over en uge siden

Du kan sætte en trigger op, der påminder kunder om, at deres betalingskort er ved at udløbe.

Det er med til at sikre, at kunden altid har et aktivt betalingskort i systemet.

Funktionen er tilgængelig fra version 22.4 og frem.

Du kan se en videovejledning her: Hvordan sætter jeg en trigger op, der påminder kunder om, at deres betalingskort er ved at udløbe?

Du sætter det op ved at følge disse trin:

Trin 1:

• Tryk på OPSÆTNING, og tryk derefter på FLEXYBOX ADMINISTRATION.

• Tryk på MODULER, og tryk efterfølgende på TRIGGER SYSTEM.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Kunder (nr. 1).

• Tryk på Ny trigger (nr. 2).

Trin 3:

• Angiv navntrigger (nr. 3).

• Tryk på det grønne plus for oven (nr. 4).

• Tryk på Hvis betalingskort er ved at udløbe (nr. 5).

• Tryk på Fortsæt (nr. 6).

Trin 4: Der åbnes et nyt vindue.

• Vælg, hvor mange dage før kunden skal modtage en besked om at deres betalingskort udløber (nr. 7). I eksemplet er det 15 dage.

• Tryk på OK (nr. 8).

Trin 5: Filtret er du tilføjet (nr. 9).

• Tryk på det grønne plus for neden (nr. 10).

• Vælg en handling. I eksemplet er det Send besked (nr. 11).

• Tryk på Fortsæt (nr. 12).

Trin 6:

• Sæt beskeden op (nr. 13).

• Tryk på OK (nr. 14).

Trin 7: Handlingen er nu tilføjet (nr. 15).

• Tryk på OK for at gemme ændringen (nr. 16).